Anketa


Warning: include(cache/vreme.txt) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c05/h03/mnt/82461/domains/studentskisvet.com/html/include/box-vreme.php on line 2

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'cache/vreme.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.3.29/share/pear:/home/82461/domains/studentskisvet.com/html') in /nfs/c05/h03/mnt/82461/domains/studentskisvet.com/html/include/box-vreme.php on line 2

Vreme

BG | NS | NI | KG
Danas Sutra Prekosutra

°C
°C

°C
°C

°C
°C

Misao trena

Opšti potop nije uspeo, ostao je čovek!
Henri Becque

Top 5

« »

4. april

Studentski dom 4. april
Adresa: Vojvode Stepe 320
Telefon: 3955-760

Upravnik:
Dušan Vojinović

Smeštaj:
854 mesta - dvokrevetne i trokrevetne sobe.


Sadržaji:
sportski tereni, fiskulturna sala, čitaonica, ambulanta Studentske poliklinike, TV sala (diskoteka), perionica, restoran, kafić.

Studentske organizacije:

Savez studenata prizemlje A bloka, tel: 3955-860

Prevoz:
Tramvaj: 9, 10 i 14
Autobus: 33, 47,48 i 50

O domu:

Studentski dom „4. april” nalazi se na Voždovcu u bilzini FON-a, FPN-a, Više elektrotehničke škole i Saobraćajnog i Farmacetskog fakulteta. Dom je izgrađen 1965. godine i sačinjavaju ga dva paviljona sa ukupno 854 ležaja.
U bloku A (ženskom) nalaze se sobe prve kategorije koje imaju zasebna kupatila, dok su kupatila u bloku B (muškom) zajednička. Sve sobe imaju direktnu telefonsku liniju.

Dom 4. april je jedinstven po tome što je jedini dom koji ima fiskulturnu salu sa teretanom i stolovima za stoni tenis pored koje se nalaze otvoreni tereni za fudbal, rukomet, košarku i odbojku.
Na zadovoljstvo stanara naklonjenih rekreaciji, u blizini doma se nalazi Banjička šuma, sportski centar Banjica sa otvorenim i zatvorenim bazenim, SRC Voždovac, kao i stadioni Crvene zvezde i Partizana.
Creamy Life
Sport Beograd
Restorani Beograd