Anketa


Warning: include(cache/vreme.txt) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c05/h03/mnt/82461/domains/studentskisvet.com/html/include/box-vreme.php on line 2

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'cache/vreme.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.3.29/share/pear:/home/82461/domains/studentskisvet.com/html') in /nfs/c05/h03/mnt/82461/domains/studentskisvet.com/html/include/box-vreme.php on line 2

Vreme

BG | NS | NI | KG
Danas Sutra Prekosutra

°C
°C

°C
°C

°C
°C

Misao trena

Neprestano propovedamo protiv strasti; pripisujemo im sve ljudske nevolje, a zaboravljamo da su one takođe izvor svih naših užitaka.
Denis Diderot

Top 5

« »

Rifat Burdžević

Studentski dom Rifat Burdžević
Adresa: Milana Rakića 77
Telefon: 2423-029

Upravnik:
Mladen Čukanović

Smeštaj:
367 mesta - jednokrevetne i dvokrevetne sobe


Sadržaji:
čitaonica, TV sala, kafe klub, restoran, diskoteka

Studentske organizacije:
Savez studenata prizemlje (kod portirnice), tel: 3806-555 lok.1290

Prevoz:
Tramvaji: 5,6,7 i 14
Trolejbusi 28 i 40
Autobus: 77

O domu:

Dom „Rifat Burdžević” (1948.) je prvi studentski dom koji je izgrađen posle Drugog svetskog rata. Dom čini jedna dvospratna zgrada u okviru koje se na prvom spratu nalaze muške sobe, a na drugom ženske. Kupatila su zajednička za sve sobe na jednom spratu, a telefonska veza se uspostavlja preko centrale.

U posebnom krilu Rifata smešteni su strani studenti koji se redovno školuju na našim fakultetima ili su došli na kraći period preko razmene studenata. Iako mali, dom pruža stanarima brojne mogućnosti, jer je na svega nekoliko minuta udaljenosti od Sportskog centra Olimp, stadiona FK Hajduk, Bulevara kralja Aleksandra i Zvezdara teatra.
Belgrade Street Style
Sport Beograd
Restorani Beograd