Anketa


Warning: include(cache/vreme.txt) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c05/h03/mnt/82461/domains/studentskisvet.com/html/include/box-vreme.php on line 2

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'cache/vreme.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.3.29/share/pear:/home/82461/domains/studentskisvet.com/html') in /nfs/c05/h03/mnt/82461/domains/studentskisvet.com/html/include/box-vreme.php on line 2

Vreme

BG | NS | NI | KG
Danas Sutra Prekosutra

°C
°C

°C
°C

°C
°C

Misao trena

Ponosan sam na greške koji mi drugi pripisuju, ali sam manje ponosan na one koje zaista imam.
Jean Cocteau

Top 5

« »

Košutnjak

Studentski dom Košutnjak
Adresa: Blagoja Parovića 156
Telefon: 2544-450

Upravnik:
Mikica Grbić

Smeštaj:
333 mesta - jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe

Sadržaji:

tereni za košarku i odbojku, sala za stoni tenis, diskoteka, TV sala, čitaonice, perionica.

Studentske organizacije:
Savez studenata, B paviljon

Prevoz:
Autobus: 23 i 53

O domu:

Dva paviljona doma Košutnjak smeštena su na jednoj od najlepših beogradskih lokacija. Iako dislociran u odnosu na centar grada, blizina park šume Košutnjak - najpopularnijeg izletišta i mesta za rekreaciju sa otvorenim bazenima, veštačkom ski stazom i drugim sadržajima nadoknađuje taj gubitak.

U blizini doma nalaze se Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, Šumarski fakulteti i Viša hotelijerska škola. Smeštaj u domu je kvalitetan, tako da svaka soba ima sopstvenu čajnu kuhinju i kupatilo, a telefonske linije su povezane preko zajedničke centrale (3545-595).
Većina sadržaja za društvene aktivnosti (klub i TV sala, diskoteka, 2 čitaonice) nalazi se u A paviljonu, dok je u B paviljon smeštena administracija doma i velika čitaonica u potkrovlju.
Creamy Life
Sport Beograd
Restorani Beograd