Fakulteti

Univerzitet Union

Anketa


Warning: include(cache/vreme.txt) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c05/h03/mnt/82461/domains/studentskisvet.com/html/include/box-vreme.php on line 2

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'cache/vreme.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.3.29/share/pear:/home/82461/domains/studentskisvet.com/html') in /nfs/c05/h03/mnt/82461/domains/studentskisvet.com/html/include/box-vreme.php on line 2

Vreme

BG | NS | NI | KG
Danas Sutra Prekosutra

°C
°C

°C
°C

°C
°C

Misao trena

Osećaji radosti, nežnosti i plemenitosti nisu ograničeni na "otmene" ličnosti. Njih svako doživljava, i oni najkonvencionalniji, najgluplji, najizopačeniji.
Wystan Hugh Auden

Top 5

« »
Info
Adresa: Cara Dušana 62-64, 11000 Beograd
Telefon: 011/2180271
Faks: 011/2180013
www: http://www.union.edu.yu/
e-mail:

O Univerzitetu:
Univerzitet "Union" u Beogradu je privatni univerzitet osnovan 2005. godine udruživanjem 3 fakulteta: Fakultet za graditeljski menadžment (Beogradu), Fakultet za industrijski menadžment (Kruševcu) i Fakultet za dizajn (Beogradu). Kasnije Univerzitetu pristupaju drugi fakulteti, čime se zaokružuje nastavna celina koja omogućava studentima Univerziteta Union da steknu odgovarajuća znanja, veštine i radne sposobnosti.

Univerzitet je u visokoškolski sitem obrazovanja u našoj zemlji uneo nova shvatanja i filozofiju - da je studiranje u funkciji privrednog i društvenog razvoja, stoga sam ishod studija nužno mora rezultirati novim kvalitetom poslovnih procesa i biznisa uopšte, u koje se uključuju svršeni studenti.

U realizaciji 31 studijskog programa, naučno-istraživačkom i umetničkom radu učestvuje 120 nastavnika i saradnika.
Osnovan: 2005. godine

Rektor: Prof. dr Slavko Božilović

Broj studenata: 2.500

Broj fakulteta u sastavu: 7+1

Fakulteti u sastavu:
Fakultet za graditeljski menadžment
Fakultet za dizajn
Računarski fakultet
Beogradska bankarska akademija (Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije)
Fakultet za menadžment nekretnina
Fakultet za preduzetnički biznis
Pravni fakultet
 
Fakultet za industrijski menadžment - Kruševac
Creamy Life
Sport Beograd
Restorani Beograd